Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Powrót Hardów

shiner.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie, mogę się trochę rozpisać, ale dobra:

Metin2 to już nie ta sama gra co kiedyś. Teraz ludzie pragną nowoście, dodatków... a nie o to chodzi!

Przypomnijcie sobie, jak to wyglądało kiedyś. Metin rozkwitał jednym słowem, teraz odchodzi w niepamięć.

Do czego piję ? Ano do tego, że czas przywrócić tą grę na stare tory ! Czyli, wiadomo, nie każdy dał się zepsuć przez "Ametystowy Pancerz Poziomu 847 +99" i są [Nawet sporo] miłośnicy hard-serverów. Chciałbym Wam umilić czas i postawić coś dobrego, co choć trochę przypomina Metina w swojej postaci. Czyli, max 127 poziom, syrek-hwang. Max Sekretna Komnata, własna fabuła, dodane nowe questy i itemy do nich, system wymiany... Rozpiszę się dalej, po kilku opiniach

56790073090842608341.png

Dołącz do społeczności najlepszego serwera Metin2 w Polsce

Przenieś mnie !

Opublikowano

siema. Tak, masz rację. W latach 2007-2009 był zdecydowanie najlepszym okresem naszego kochanego Metina.

Jeżeli masz zamiar stworzyć dedyka, HARD. Zrób 99 max potem POWOLUTKU dodawaj lv'e max, aż serio zrobisz max 120 i TYLKO TYLE nic dalej! =)

jeżeli będziesz potrzebował pomocy, pisz pw. ;)

Nie zkitraj się to tylko gra.. Każdy tak gada ;) i amatorom to nigdy nie wyjdzie :)

I tematy takie już były.Wyjdź na dwór ogarnij się a nie planujesz jaki metin był

Wszystko się rozwija i nikt się nie będzie cofał pozdro. Na opłaty nie wyrobisz.. itd

Proszę "Państwa" tak pierdoli typowy histeryk, który myślisz, że jak gra od 2009 roku i wbił marne 70 max na PL/privach, myślisz że zna się na rzeczy.

Posłuchaj chłostku, dzisiejszymi prywatnymi serwerami główny kierunek jest : Item-Shop. Oczywiście, trzeba zarabiać na serwerze, bądź tylko opłaty na dedyka itp. Nic dla siebie.. Ale bez jaj. Jak na Balmorze truty kolegom etc. Pomyśl trochę..

Temu panu chodziło o to, że kiedyś gra w Metina miała sens. A teraz? Ta gra owszem ma sens, ale dla bogaczy. Chyba, że chcesz się męczyć, ew. masz chody u Administracji.

Jeżeli nie wiesz na czym stoisz, to po chuj idziesz dalej??

Za duza sygna sygna - MrPiotrek122

Opublikowano

Nie zkitraj się to tylko gra.. Każdy tak gada ;) i amatorom to nigdy nie wyjdzie :)

I tematy takie już były.Wyjdź na dwór ogarnij się a nie planujesz jaki metin był

Wszystko się rozwija i nikt się nie będzie cofał pozdro. Na opłaty nie wyrobisz.. itd

Opublikowano

Mi pasujeee, mam nawet sporo nowosci, ktore byly by bardzo fajne do harda.

Hard`y sa fajne tylko trzeba dobrze go zrobic a bedzie spoooro online :)))))

Jbc priv

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Spokojnie, wyluzuj.

siema. Tak, masz rację. W latach 2007-2009 był zdecydowanie najlepszym okresem naszego kochanego Metina.

Jeżeli masz zamiar stworzyć dedyka, HARD. Zrób 99 max potem POWOLUTKU dodawaj lv'e max, aż serio zrobisz max 120 i TYLKO TYLE nic dalej! =)

jeżeli będziesz potrzebował pomocy, pisz pw. ;)

Proszę "Państwa" tak pierdoli typowy histeryk, który myślisz, że jak gra od 2009 roku i wbił marne 70 max na PL/privach, myślisz że zna się na rzeczy.

Posłuchaj chłostku, dzisiejszymi prywatnymi serwerami główny kierunek jest : Item-Shop. Oczywiście, trzeba zarabiać na serwerze, bądź tylko opłaty na dedyka itp. Nic dla siebie.. Ale bez jaj. Jak na Balmorze truty kolegom etc. Pomyśl trochę..

Temu panu chodziło o to, że kiedyś gra w Metina miała sens. A teraz? Ta gra owszem ma sens, ale dla bogaczy. Chyba, że chcesz się męczyć, ew. masz chody u Administracji.

Jeżeli nie wiesz na czym stoisz, to po chuj idziesz dalej??

Serwer miałby ten klimat z PL'a, nieco ulepszony, polepszony PL =)

Mi pasujeee, mam nawet sporo nowosci, ktore byly by bardzo fajne do harda.

Hard`y sa fajne tylko trzeba dobrze go zrobic a bedzie spoooro online :)))))

Jbc priv

Odwzorowanie PL'a ?

56790073090842608341.png

Dołącz do społeczności najlepszego serwera Metin2 w Polsce

Przenieś mnie !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...